BBQ vis

Wanneer we aan BBQ'en denken, denken wij vaak aan vlees, je zou bijna vergeten dat vis ook een fantastische optie is om te grillen! Lees meer

Toont alle 15 resultaten

  • CHEFSCATCH-Organische zalmfilet

    Organische zalmfilet

    Ca. 260 gram

    • Online op voorraad
  • CHEFSCATCH-Zeeduivelmoot

    Zeeduivel

    Ca. 320 gram

    • Online op voorraad
  • Black Tiger gamba’s ongepeld 6/8 met kop

    De grootste die je kan vinden

    • Online op voorraad
  • CHEFSCATCH-Harderfilet

    Harder

    Ca. 400 gram

    • Online op voorraad
  • Black Tiger gamba’s ongepeld 13/15 met kop

    De meest populaire maat

    • Helaas, momenteel niet leverbaar
  • blauwe-zwemrkrab

    Blauwe zwemkrab

    Ca. 750 gram

    • Online op voorraad
  • CHEFSCATCH-Rode-poon-staartje

    Rode poonstaartje

    Ca. 320 gram

    • Online op voorraad
  • CHEFSCATCH-Kabeljauwfilet

    Kabeljauw filet

    Ca. 260 gram

    • Online op voorraad
  • CHEFSCATCH-Schol-op-de-graat

    Schol

    Ca. 275 gram

    • Online op voorraad
  • CHEFSCATCH-Sliptong-op-de-graat

    Sliptong

    Ca. 400 gram

    • Online op voorraad
  • CHEFSCATCH-Roodbaarsfilet

    Roodbaars filet

    Ca. 260 gram

    • Online op voorraad
  • CHEFSCATCH-Schelvisfilet

    Schelvis

    Ca. 260 gram

    • Online op voorraad
  • CHEFSCATCH-Snoekbaarsfilet

    Snoekbaars

    Ca. 260 gram

    • Online op voorraad
  • CHEFSCATCH-Noordzeetong-op-de-graat

    Noordzee tong

    Ca. 300 gram

    • Online op voorraad
  • CHEFSCATCH-Tarbot-op-de-graat

    Tarbot

    Ca. 275 gram

    • Online op voorraad

Hoe moet ik vis bereiden op de BBQ?

Een van de grootste voordelen van het grillen van vis op de BBQ is dat het vaak op de huid kan worden gegrild, wat zorgt voor extra smaak en textuur. En als je de vis eenmaal op de juiste manier hebt gegrild, kun je hem verder garen zonder hem om te draaien, gewoon door hem af te dekken met wat aluminiumfolie en langzaam te laten garen op een iets minder hete zone van de grill. Maar dat is nog niet alles! Probeer eens een lekker visje te garen op een cederhouten plankje voor extra smaak!